Menu obiadowe

Tydzień: 9.04- 13.04.2018r.

Poniedziałek – 9.04.2018

Zupa koperkowa
Makaron penne w kremowym sosie z szynką i brokułami
Kompot

Wtorek – 10.04.2018

Rosół z makaronem
Pieczeń rzymska w musztardowym sosie
ryż na sypko
buraczki
Kompot jabłkowy
Ciastko

Środa – 11.04.2018

Zupa grysikowa
Zapiekanka ziemniaczana z kiełbasą i warzywami
surówka z kapusty pekińskiej
Kompot

Czwartek – 12.04.2018

Zupa pomidorowa
Sztuka mięsa w sosie pieczarkowym
Ziemniaki
Kapusta zasmażana
Kompot jabłkowo-wiśniowy
Galaretka

Piątek – 13.04.2018

Krem z zielonej cebulki
Zapiekany ryż z jabłkiem
sos cynamonowy
Kompot